Домой Туризм Відпочинок за системою «все включено» у Карпатах: що входить у тури?

Відпочинок за системою «все включено» у Карпатах: що входить у тури?

996
0

Содержание

Щоліта ми шукаємо курорт для відпочинку і намагаємося не пропустити жодного місця в місті та відвідати всі визначні пам’ятки.

Вам нададуть всі умови для відпочинку, і ви точно зупинитеся в захваті, готель надає повний пакет послуг для комфортного відпочинку туристів. Найкраще, вибирати відпочинок, за системою все включено, це можна зробити на сайті https://tur365.com.ua/vidpochynok-v-karpatah/. Компанія «Відпочинок 365» – лідер в організації відпочинку в Карпатах за системою все включено.Відпочинок за системою «все включено» у Карпатах: що входить у тури?

Які ж місця варто відвідати у Карпатах?

  1. Якщо вам пощастило опинитися в Карпатах, то ніколи не проходьте повз Приморський бульвар, це, по правді, чудове місце, яке створює повне враження про все місто.
  2. На вулиці Дерибасівській ви також знайдете багато цікавих та привабливих речей, це серце всього міста, головна вулиця, шикарна та приваблива частина містечка.
  3. Площа Остапа Бендера та 12-й стілець, це найоригінальніший пам’ятник Карпат та найзнаменитіша площа. Прогулянка нею принесе вам величезне захоплення, це дуже гарне місце з прекрасними ландшафтами та мальовничою природою.
  4. Міський сад, йому вже понад 200, а він досі залишається найпрекраснішим місцем у місті, всі туристи насамперед намагаються відвідати саме це місце, адже прогулянка буде довгою, можна зробити фотографії та пам’ять залишиться з вами надовго.
  5. Можна зустріти дуже гарні фонтани, напевно, в інших містах ви такого не знайдете, дуже вже вони відкладаються в пам’ять і змушують подумати про високе.
  6. Грецька площа, свою назву отримала саме тому, що раніше там жили греки, найдавніша площа у місті, вона зберегла у собі ту старовинність та унікальність.
  7. Якщо хочете більше знати про місто, варто заглянути в археологічний музей, вам розкажуть все про місто і допоможуть розібратися у всьому найцікавішому.

Насправді, місто сповнене визначних пам’яток та цікавих місць, ви можете звернутися в інтернет та знайти ще сотню подібних місць.

Найкращі місця у Карпатах.
П’ятірка місць, які варто обов’язково відвідати. Види яких серце часто б’ється, а руки безупинно знімають наступний чудовий кадр.

Ірпінь.

Улюблене місце поціновувачів природи. Безкраї полонини, чисте гірське повітря, смерекові ліси, понад 100 джерел мінеральних вод та достаток музеїв. Неподалік розташоване озеро Маричейка, каньйон Довбушеви Комори, будинок-музей фільму «Тіні забутих предків», музей «Гуцульщини».

Влітку, тут здорово збирати ягоди, білі гриби та лікувальні трави. Насолоджуватися гастродостатком карпатської кухні, ходити в походи, ловити форель, кататися на конях і підкорювати сусідні гори — це все про Верховину.

Буковель.

Курорт, який відвідують не лише українці, а й туристи з усього світу. У Буковелі є все! Найбільше штучне озеро в Європі з прозорою водою, місцевість оточена горами з нескінченним рядом витягів і трас для спусків.

Якщо вам подобається активний образ відпочинку, а душа вимагає веселощів та достатку розваг — вирушайте до Буковеля. Басейн просто неба в оточенні схилів гір, швидкісний родельбан, екстремальні види спорту, нескінченно смачна їжа та достаток закладів на будь-який смак, щорічно збирають сотні тисяч туристів.

Синевір.

Величезне озеро «Морське око», яке не залишить байдужим. Від нього віє енергією, містикою та легендами. В оточенні пухнастих сосен та ялинок, воно змінює свій колір залежно від погоди. У сонячний день Синевир переливається відтінками бірюзи, а в дощовий — темніший за саму чорну ніч.

ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Эксперты перечислили главные опасности для отдыхающих в Крыму

Прогуляйтеся вздовж озера, пройдіться по містку через тихі води, купіть дорогою баночку варення з шишок. Синевирський парк – це не лише озеро, а й 236 видів тварин. Тут можна покататися на конях, а у серпні потрапити на фольклорний фестиваль «На Синевир трембіти кличуть».

Ворохта.

Маленьке селище надзвичайної краси, яке збирає не лише тисячі туристів, а й любителів спорту. Ворохта — центр підготовки українських спортсменів, одна із відправних точок сходження на Говерлу, а ще місце з надзвичайною пам’яткою.
Ворохтянський кам’яний арочний міст-віадук, що входить до ряду найдовших кам’яних мостів Європи. Від одного тільки його виду, здається, що зараз виїде старовинний паровоз з м’якими клубами диму і гулким гудком. Яремче.
Невелике містечко, в яке варто обов’язково зазирнути. Тут розсипом розкидані водоспади та ринки, на які з’їжджаються з усієї України. Шумний, вируючий водоспад Гук, чуттєвий і лагідний водоспад Дівочі Сльози.

В Яремчі варто зазирнути на найбільший сувенірний ринок Карпат, зайти на продуктовий ринок за білими грибами та місцевими сирами. Звідси чудово починати сходження на полонину «Маковиця» або спробувати свої сили в риболовлі та купанні в вируючій річці Прут.
Чим зайнятися у Карпатах влітку?
У Карпатах нудно не буває. А особливо те влітку! Коли навколо літають метелики, а повітря настільки тепле і пронизане ароматами хвої, що їм неможливо надихатися.
Ми підібрали п’ять розваг, які не лише скрасять відпочинок, але й залишать супер-яскраві враження на все життя.

Прокотіться на Карпатському трамвайчику.

Розглядати м’які схили гір, насолоджуватися променями сонця, шумом гірських річок та захоплюючими історіями екскурсовода. Трамвайчик вирушає із смт. Вигода по вузькоколійній залізниці у бік Мізуні.
Вирушайте у велоподорож горами. Якщо вам подобається активний відпочинок, велопригоди те, що потрібно. Знівечити Карпати, робити привали в найкрасивіших локаціях, побачити неповторні схили та розбити пікнік прямо на верховині. Велопохід може бути високогірними озерами, крутими серпантинами і тривати від одного дня до тижня.

Фото поїздка Карпатським трамвайчикомФото велопрогулянка Карпатами
Вирушайте на рафтинг. Це будуть зовсім не нудні пригоди! Бризки води, злагодженість дій кожного з учасників процесу. Одним із найекстремальніших рафтингів, вважаються сплави по річках Чорний Черемош, Прут та Дністер. Усі вони знаходяться в Карпатах та розраховані на тури від одного до чотирьох днів.
Вирушайте на рибалку. Рибний лов нудна затія? Тільки не у Карпатах! Коли на вудку або спінінг клюне форель, яка вириватиме її з рук — ви забудете про будь-яку нудьгу. Достаток рибних господарств, з облаштованими альтанками та мангалами, збирають любителів як рибалки, так і просто смачненького. Посипте свіжовловлений улов пряними травами, розкладіть часточки лимона і запікайте на вугіллі, що потріскує.

Познайомтеся із гуцульською культурою. Верховина та Колочава серце гуцульської історії. Саме тут розташувалися такі музеї, як «Старе село» з кількома десятками будівель, музей гуцульського побуту, магії, музичних інструментів та «Галерея традицій та обрядів».
Фото рафтинг у Карпатах вліткуФото Колочава у Карпатах
Карпати – це яскраві враження, неповторні види, найсмачніша місцева їжа, ароматні вина, вечори під зоряним небом. Якщо не знаєте, як провести це літо яскраво — вирушайте в гори.