Домой Общество Фарбування фасаду будинку з продукцією ТМ Green Line: вибір фарби та інструментів

Фарбування фасаду будинку з продукцією ТМ Green Line: вибір фарби та інструментів

215
0

Содержание

Фарбування фасаду вважається одним із найпростіших і найшвидших способів оздоблення, з яким можна впоратися самостійно, не потребуючи допомоги професійних майстрів. Але для якісного фарбування не обійтися без попереднього правильного вибору фарби, враховуючи особливості мінеральних поверхонь, для яких розрахована продукція ТМ Green Line.

Всі види фарб розрізняють за своїм складом, певними характеристиками, консистенцією, способами нанесення. Вибираючи, яка фарба для фасаду в Київській області найбільше підходить, необхідно визначитися також і з відтінком кольору. Всі фасадні фарби представлені в білому кольорі, але внаслідок використання пігментів вдасться досягти ідеального відтінку.

Фарбування фасаду будинку з продукцією ТМ Green Line: вибір фарби та інструментів

Фарбування по бетону або цеглі 

Процедура фарбування стін із різних матеріалів відрізняється певним списком особливостей. Кожен окремий тип поверхні вимагає індивідуального підбору складу фарби, способів її подальшого нанесення:

  • Бетонний фасад будинку. У цьому випадку чудовим рішенням вважається акрилова фасадна фарба Fasad CLASSIC PLUS, яка досить швидко висихає та здатна заповнювати різні мікротріщини на поверхні. Крім того, представлений матеріал стійкий до підвищеного ступеня вологості, прямого сонячного проміння, дозволяє стінам «дихати».
  • Цегляний фасад. Такі види фасадів рідко піддаються фарбуванню через те, що цегла вже була наділена оптимальними естетичними властивостями, характеристиками. Якщо ж власник будинку все-таки вирішив пофарбувати фасад із цегли, вибирають практично будь-які види фарб для мінеральних основ – акрилові, силіконові, силікатні.
ЧИТАТЬ ТАКЖЕ:  Джелялова российские оккупанты увезли из СИЗО в отделение психбольницы – адвокат

Завдяки різноманітним відтінкам кольору фасадної фарби вдасться втілити в реальність будь-які задуми, створюючи ідеальний екстер’єр біля свого будинку.

Способи нанесення фасадної фарби на поверхню

Завдяки оптимальній консистенції фарби, для фарбування можна використовувати ручні та механічні способи. Тому найчастіше вибирають наступні види інструментів:

  • Валики. Необхідно застосовувати валики різних розмірів та з різною довжиною ворсу. В процесі роботи валик змочують у лотку з фарбою і проводять їм по похилій поверхні лотка з метою позбутися зайвої фарби. На вибір доступні відразу три основні техніки нанесення: по діагоналі, горизонтально або вертикально.
  • Пульверизатор. Цей варіант обирають у тому випадку, коли планується фарбування великої площі поверхні. У цьому випадку ручні методи нанесення фасадної фарби – це дуже довго та некомфортно. Крім того, вагомою перевагою застосування пульверизатора є те, що відбувається процес рівномірного розподілу матеріалу по всій поверхні, а це сприяє його оперативному висиханню без розводів, патьоків.

Для фарбування різних стиків, дрібних деталей можна скористатися пензлем. Такий інструмент допоможе акуратно обробити навіть деталі незвичайної форми, які розташовані у важкодоступних ділянках.